Konu: Team Speak Resimli Kurulum Ve Anlatımı Perş. Haz. 18, 2009 12:27 am
TeamSpeak programını elimden geldiği kadar anlatmaya çalışacağım. (Resimli Anlatım..)
Teamspeak sanal ortamda bir oda oluşturup, odanın içinde gelen kişileri, karşılıklı sesli olarak konuşturabilen bir programdır. Düşünün ki bir odanın içinde arkadaşlarınızla beraber oturup tartışma yapabileceğiniz bir platform.. Misal bu sanal odada 10 kişi herhangi bir konuyu tartışabilir..
Programı indirdikden sonra, kurulumu yapın. Kurulumda karşınıza gelen ekranlarda ileri ileri (next next) butonlarına basarak kurulumu tamamlayın.
Kurulum bittikden sonra Teamspeak programını açınız.
DAHA SONRA SERVER'A SAG TIKLAYIP ADD SERVER DİYORUZ
sizden yeni bi isim istecektir
BURADA SERVER ADRESS YERINE AYYILDIZ TEAM Server Adres Yerine: 88.228.176.200:19458 Nick Name Yerine Oyundaki Nickinizi Parantez icinde isminizi sonra onun altındaki Anonymous işaretçiğini tıklayıp Daha Sonra Server Password Yazan yere: damoria yazıyoruz CONNECT DİYORUZ!!!
GELEN SAYFAYA BAS KONUŞ UMUZU AYARLIYACAGIZ.PUSH TO TALK'I İŞARETLİYORUZ VE YANINDAKİ SET'E TIKLAYARAK OYUN İCERİSİNDE BAS KONUŞ YAPABİLECEGİMİZ BİR TUŞ ATAYACAĞIZ. BENİM TAVSİYEM SOL CTRL YADA SOL SHIFTTIR
Anlamadığınız Bi Yer Olursa Bu konu Altında Yazabilirsiniz Bilgisi Olan Arkadaşlar Sorunuza Cevap Verecektir.
izbirakmazz Yeni Üye
Konu: Geri: Team Speak Resimli Kurulum Ve Anlatımı Perş. Haz. 18, 2009 6:53 am
Elinize sağlık teşekkürler
benmlh Yönetici
Konu: Geri: Team Speak Resimli Kurulum Ve Anlatımı Perş. Haz. 18, 2009 8:26 am
Merhaba
2,5 yıldır Ts kullanıyorum:) Ts lerde SA lık bile yaptım ama bu TS server çökmüş.
[23:26:06] No reply from server Maybe the server is offline or maybe teamspeak is not running on it
bu hatayı verio.Bedava kurarsanız böyle olur.Allah rahmet eylesin:d
P®øƒєﻛﻛíøиαL Efsane Lider
Konu: Geri: Team Speak Resimli Kurulum Ve Anlatımı Perş. Haz. 18, 2009 9:59 am
Merhaba
yok cokme olayı degıl semıh deneme amaclı mehmet kendı pc sıne kurdu yanı onun pc acık olunca acık
ılerleyen zamanda egerkı talep fazla olursa bu ısı prof lastırıp bır stratık ıp alıcaz
pamuk eller cebe yanı
benmlh Yönetici
Konu: Geri: Team Speak Resimli Kurulum Ve Anlatımı Perş. Haz. 18, 2009 11:56 am
eğer talep olursa yaparız birşeyler abi:)
benmlh Yönetici
Konu: Geri: Team Speak Resimli Kurulum Ve Anlatımı Perş. Haz. 18, 2009 1:16 pm
MERHABA
Arkadaşlar şuan TS serverimiz açıktır.Msn den veya oyundan ivedi yazana kadar burdan bir tuşa basarak konuşuyoruz.Ts miz 150 kişiliktir.Ses kesilmesi titremesi gibi bir durumda yoktur.Sizleri aramıza bekliyoruz.