K.T FORUM SAYFASI NIN KURULUS NEDENI OYUN DISINDA VAKIT GECIRMEK PAYLASMAK BILGI EDINMEK ADINA KURULMUS OLUP HICBIR AMAC VE DIN DİL IRK AYRIMI OLMAKSIZIN KONU VE BILGI PAYLASIMINDA BULUNULABILIR BIR ORTAM OLARAK VAR OLMUŞTUR LÜTFEN BU KONUDA AYRIMLARA DÜŞMEYELİM..
En son ghost tarafından Çarş. Eyl. 02, 2009 12:47 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Sevgili kardeşim.Pek bir eli yüzü düzgün ve anlaşılabilir bir site olmuş eline,yüreğine,beynine sağlık.Basit,sade,anlaşılabilir olması zaten işin özü. Sen de gayet güzel becermişsin.Katkıda bulunan varsa onlarında ellerine sağlık. Haydi kalın sağlıcakla
TaKuR Yeni Üye
Konu: Geri: K.T KURULUS.. C.tesi Haz. 13, 2009 12:40 am
Ellerine saglık volkan abi
sonsuzguc Yeni Üye
Konu: Geri: K.T KURULUS.. C.tesi Haz. 13, 2009 9:56 am
aynı sekılde bende arkadaslarıma katılıyorum , eline emeğine yüreğine gözlerine sağlık volkan abi.
P®øƒєﻛﻛíøиαL Efsane Lider
Konu: Geri: K.T KURULUS.. C.tesi Haz. 13, 2009 10:09 am
Merhaba
AYYILDIZ_TEAM Catısı altındakı her oyuncuya teşekkür ederim iyiki burda iyiki bizimlesiniz...
benmlh Yönetici
Konu: Geri: K.T KURULUS.. Çarş. Haz. 17, 2009 7:08 am
Merhaba
İlk olarak Volkan Bey bu güzel hareketinizden dolayı sizi en içten dileklerimle tebrik ediyorum.Damoria ailesinin mensubu olarak bu davranışınızı gerek AYYILDIZ ittifağı gerek damoria oyunu için cezbedici buluyorum.İlk olarak sizi bu yönde tebrik ediyorum.Damoria oyunun hareketlenmesi gerekiyordu.buda inşallah bu gibi hareketlerle olacak.Bizler gerek oyunda gerek forumda elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz.Oyunu temiz bir oyun yapma amacını kendimize hedef seçiyoruz.Şahsım adıma konuşayım her sabah 7:30 da bilgisayarıma otururum oyunu kontrol ederim.Bir iki multi yapan oyuncu yakalarım gerekli cezayı veririm.Daha sonra forumu gözden geçiririm.Soru varsa onları cevaplarım.Adminden oyunculara iletilecek mesaj varsa onu iletirim.Daha sonra forum herzaman kullandığım browserde sekme olarak durur.Daha sonra oyunuma bakarım 2 3 dk.İnanın sadece bina geliştiriyorum.Sonra tekrar temizlik yaparım oyunda.Ahlaksız mesaj atan,Multi yapan vs kişileri uzaklaştırrım.Sadece oyunu daha iyi hala getirebilmek adına.Oyunda tek eksiğimiz üye sıkıntısıydı.Oda inşallah bu ve bunun gibi iyi meyveleri gören kişiler oyuna heveslenecek ve inşallah bu sorunumuzuda çözeceğiz.Biraz uzun oldu sanırım,kusura bakmayın.Vakit buldukça buradaki forumdada ilgileneceğim.Volkan bey sizi tekrardan kutluyorum.
DAMORİA TAKIMI
P®øƒєﻛﻛíøиαL Efsane Lider
Konu: Geri: K.T KURULUS.. Çarş. Haz. 17, 2009 11:25 am
Merhaba
sayın mod um tsk ederım guzel ve anlamlı mesajın ıcın umarım benım gıbı dıyer oyuncu dostlarımızda onlara dusenı yapar hem oyun olarak hemde forum olarak gereken desteyı gosterırler