bende kendimi tanıtayım dedim bir bayan oyuncu olarak kıyıda köşede kalmak hoşuma gitmedi kardeşiniz veya ablanız olarak aranızdayım. adım:semra oturdugu yer:balıkesir meslek::işletme mezunu yapı markette satış sorumlusu yaş:25 medeni hal:nişanl klandaki tüm arkadaşlara başarılar polemikten çok başarıya ihtiyacımız oldugu kanısındayım.
eagleata Yeni Üye
Konu: Geri: ÇaYLaQ^02 Paz Haz. 14, 2009 1:28 pm
Mehabalar arkadaşlar. Adım Ata, 34 yaşındayım, medeni halim evli, İzmirliyim İzmir'de yaşıyorum, Müzik Öğretmeniyim.
akan_yusuf Yeni Üye
Konu: Geri: ÇaYLaQ^02 Perş. Haz. 18, 2009 12:28 am
Meraba arkadaslar adim Yusuf Bremen den katiliyorum Dul kalmis genc erkegim ve Issizim
Biraz acikli oldu Tanisdigimiza memnun oldum...
ÇaYLaQ^02 Yeni Üye
Konu: Geri: ÇaYLaQ^02 Cuma Haz. 19, 2009 10:02 am
Yusufum Merak Etme Ben Seni Alırım Ben Bekarım Bak :D
Şii Şaka Yapıyom Yaww Ben Erkeğim:D:D
utulka Yeni Üye
Konu: Geri: ÇaYLaQ^02 Paz Haz. 21, 2009 1:35 am
Merhaba ben Erdem Adanadan katılıyorum yaş 32 işletme sahibiyi 3 çocuk babasıyım oyundaki adım UTULKA msn utulka@hotmail.com ghost arkadaşımız kadar olmasada uzun süreli online olabiliyorum buarada göstermiş olduğu emek ve özveriye teşekkür ediyorum çok güzel olmuş sayfalar her şey birlik ve beraberlik için iyi oyunlar arkadaşlar.
P®øƒєﻛﻛíøиαL Efsane Lider
Konu: Geri: ÇaYLaQ^02 Paz Haz. 21, 2009 9:54 am
Merhaba
erdem abı hosgeldın umarım bırlık bereberlık ve en buyuk olmak adına cıktıgımız bu yolda sonuna kadar gıder ve AYYILDIZ_TEAM adını bızden sonraki damorıa cılara kadar tasırız tek hedefımız budur:)
Sriqua Yönetici
Konu: Geri: ÇaYLaQ^02 Çarş. Eyl. 02, 2009 12:18 am
Adım Ali
İstanbul / Eyüpten katılıyorum.
Meslek : Öğrenci
Hobiler : İnternet, Damoria vs.
Fobiler : Yok
tarantum Yeni Üye
Konu: Geri: ÇaYLaQ^02 Salı Eyl. 15, 2009 3:17 pm
herkese merhaba murat ben 41 yaş ama iç tarafım bazen 10 bazen 80 oluyor:) İTÜ konservatuvar mezunuyum. müzik bilgisinde asla mütevazı olamıyorum ama tüm diğer konularda hepinizden faydalanabilirim. yeni bekar oldum. hayatta fobi yada hobi diye bir takıntım yok kimin yaşlı kimin küçük olduğuda umrumda değil insan insandır doğdukları dönemlerin farklı olması kimseyi farklı kılmaz. farklılık insanları sevebilmektir. ama gerçek anlamda sevebilmek. evet geveze modundayım ve off konumum için butona basıyorum..
P®øƒєﻛﻛíøиαL Efsane Lider
Konu: Geri: ÇaYLaQ^02 Salı Eyl. 15, 2009 3:34 pm
ABIM HOSGELDIN DIYORUM AMA FORUMA YA BEN SENI YASCA BAYA KUCUK SANIYORDUM
NEYSE GECDE OLSA ARTIK OGRENDIK
ABI SIMDI HAYAT BASLIYOR SENIN CIIN BEKARLIK SULTANLIK DERLER HER NEKADAR YALANDA OLSA:)